Виден социалист с тежки критики към лидера на партията.Корнелия Нинова да

...
Виден социалист с тежки критики към лидера на партията.Корнелия Нинова да
Коментари Харесай

Паскалев: Нинова да признае зависимостта си от хора като Пеевски

Виден социалист с тежки рецензии към лидера на партията.

Корнелия Нинова да си признае зависимостта от хора като Делян Пеевски и да напусне управлението на Българска социалистическа партия.

За това прикани в предаването " Неделя 150 " на БНР водачът на " Левицата " Костадин Паскалев, някогашен член на Българска социалистическа партия: " Крайно време е Корнелия Нинова да си посипе главата с пепел, да признае зависимостта от хора като Делян Пеевски и други сходни и да напусне, въпреки всичко не до такава степен унизена, управлението на Българска социалистическа партия, като остави опцията младежи от калибъра на Иван Таков да поемат управлението на партията ".

Той изрече мнение, че ръководството на Нинова е нездравословно за Българска социалистическа партия, а " стилът и методите са рискови за съществуването на самата партия ":

" Непрекъснати изключвания на членове, безмълвие по редица значими за хората въпроси, високомерно отношение към кметове и европейски депутати, определени с листите на Българска социалистическа партия, високомерно отношение и към другите леви партии. Това е държание, което не може да подсигурява триумф, качествено друг от това, на какъвто сме очевидци през последните няколко години ".

Трудно може да се реализира смяна на политиката на Българска социалистическа партия от хора, които са в партията, счита Паскалев и разяснява:

" Трябва да се обединят напъните на всички тези хора, които имат сходни разбирания за развиване на страната, за развиване на обществото, на стопанската система и селското стопанство и за държанието ни като страна от Европейски Съюз. Да се обединят, без значение дали под егидата на Българска социалистическа партия, или отвън нея. Ние доказахме, че с разговор може да се реализира обединяване. Това обединяване би трябвало да даде и своя политически резултат. Ако той е налице, тогава Българска социалистическа партия ще има своята опция, в случай че Нинова продължи това ръководство, което води до непрестанно ограничение и стесняване на Българска социалистическа партия и като политическа партия, и като политическо наличие в институциите на страната ".

Костадин Паскалев изрече очакване в идващите седмици да бъде построено ляво политическо обединяване, което да взе участие със свои претенденти на изборите за Европейски парламент.

Паскалев предвижда, че договарящите от ГЕРБ и ПП-ДБ ще намерят така наречен златно сечение за реализиране на общите си политически цели, което никога не го кара да се чувства оптимист:

" Ще запазят всичките си разлики, ще запазят конфликтните си точки, само че в последна сметка ще се прегърнат в името на евроатлантическите полезности ".

Според него единствено Движение за права и свободи са подготвени за предварителни избори в този момент, ПП-ДБ имат политически интерес изборите да са в този момент, тъй като доверието в тях спада, а ГЕРБ биха желали да отсрочат предварителния парламентарен избор за след европейските избори, " когато ще могат да образуват независимо ръководство с Движение за права и свободи ".

По думите му най-вероятно до края на годината ще има предварителни парламентарни избори, написа.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР